Bryn fläskfilé i omgångar, så den får fin färg. Låt steka färdigt i ugnen.
Mjuka upp en vitlöksklyfta i stekskyn och låt en burk vitlöksfärskost smälta ner. Tillsätt en liten burk creme fraiche och en gräddskvätt. Salta och peppra och vräk till sist ner fräsch persilja.
Servera med grillade grönsaker, t.ex. broccoli, paprika, lök, färska champinjoner, squash.
4 kommentarer:
Åh så gott! Den som ändå finge smaka...
Mums!!!
(kan du inte flytta hit så kan familjerna bilda matlag?)
Mmmm-hmmmmm.... Känner hur gott det luktar! :) Tack för ännu ett bra mattips. :)
Även fast det är "standardmat" är det trevlig med nya idéer på hur man kan piffa till det. Vitlöksost var ett sådant exempel! tackar, tackar...
Fjällmor: JA! Eller jag kanske måste fråga resten av familjen först... Återkommer! ;-)
Countdown: Tack! Visst är det så när det gäller "standardmaten". Det är ju sånt man äter hyfsat ofta som behöver varieras. Att använda ost i sås är också ett sätt att reda den, så att den blir krämig.
Skicka en kommentar