Här finns plats för stort och smått. Det skrivs om min fina, stora familj, om mitt jobb som gymnasielärare, om mat i allmänhet och LCHF i synnerhet, om litteratur och filosofiska funderingar. Välkommen!
lördag 9 april 2011
Len purjolåda med lax
Åh, vad gott det här var! Prova, vettja!
Len purjolåda med lax
15 cm purjolök
2 msk smör
3 ägg
4 dl mjölk
1 tsk dijonsenap
salt och peppar
175 grader
Skiva purjon fint och fräs den mjuk i smör. Fördela löken i smorda portionsformar eller i en större ugnsform. Vispa ihop äggstanningen och smaka av med salt och peppar. Fördela i formarna och grädda cirka 20 minuter. Servera med rökt och/eller gravad lax, grillade tomater och färsk dill.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar