torsdag 14 april 2011

Senapsfisk

Idag har jag köpt årets första penseer och dessutom en solgul primula. Visst är den fin!

Senapsfisk

Inspirationen kommer från Smörstekt och så här blev min variant

1 fiskblock
1 påse färsk spenat
salt och örtagårdskrydda
1 liten burk creme fraiche
3 tsk fransk senap
vitlökspeppar
2 dl riven ost

225 grader.

Bottna en ugnsfast form med spenaten och lägg på fisken, tinad eller skuren i portionsbitar. Salta och krydda. Sätt in i ugnen cirka 7 minuter. Blanda under tiden CF, senap och vitlökspeppar. Bre blandningen över fisken, strö över osten och grädda cirka 30 minuter.

Det blev riktigt gott, men som jag misstänkte tyckte barnen att det var för starkt. Därför gjorde jag en omgång tacofisk också, så man fick smaka båda och sedan ta sin favorit.

Inga kommentarer: