Så här lite dillmajonäs var det kvar när jag äntligen fick fram kameran! Så den nya påskblomman fick vara med på bild!
Stig inledde med att diska ur själva diskhon.
Sen ska ju mamman övervakas så att hon sköter sig.
Mamman verkar klara sig, så diskhon får sig en omgång till.
Fiskpinnar?! Allvarligt! Det är ju salt i dem - tänk på mig i allsin dar!
Och här är teamet som gjorde det! Alla bilder: Alva Eriksson
Dillmajonäs, en stor laddning
2 dl majonäs
1 dl grädde
1 dl creme fraiche
massor av färsk, hackad dill
salt och peppar
Vispa grädden och creme fraichen var för sig och vänd ner i majonäsen tillsammans med dill. Smaka av med salt och peppar. NJUT!
3 kommentarer:
Vad ni är fina =)
Tack, fina du!
Härliga bilder!
Ska genast testa dillmajonäsen....tack!
Skicka en kommentar