onsdag 16 mars 2011

Tacofisk

Det bidde ingen ljuvlig sås idag, utan tacofisk. Det var premiär och barnen älskade! Jag strödde tacochips på deras del och lät våran vara utan.

Tacofisk

1 fiskblock
3 dl grädde
0,5 dl tacosås
riven ost

Tina fisken och dela den i filéer. Lägg i ugnsfast form. Blanda grädde, tacosås och ost och häll över fisken. Krossa tacochips och strö över, för de som äter kolhydrater. Gratinera i ugnen, 200 grader, cirka 20 minuter. Servera med krispig isbergssallad, extra tacosås och creme fraiche. Smaskens!

4 kommentarer:

Karin sa...

Vad kul med mattips! Det där måste vi testa, och så omeletten :D Nu blev jag hungrig!

Lua sa...

Bra att du gillar det! Tacofisk var verkligen en riktig höjdare. Det kommer ni nog att gilla. Längtanskram till er i våren i Dublin.

Livsvis sa...

Så gott och enkelt.... Tack Lua!

Lua sa...

Tack Livsvis!