måndag 12 april 2010

Guld i Sundsvall Cup


I fredags åkte en hel busslass förväntansfulla handbollstjejer med föräldrar ner till Sundsvall för att delta i Sundsvall cup. Inte anade vi då att laget skulle återvända med guldmedaljer!


Följ vägen fram till finalen:


ÄIF - Sollefteå 13-6. Sollefteå blev tvåa i sitt DM, så vi trodde på hårdare motstånd. Morgonmatch som vanns enkelt efter en lite darrig inledning.


ÄIF - Alfta 18-2.


ÄIF - IK Nordia 13-6.


Därmed var gruppspelet klart och tjejerna vann gruppen klart.


Åttondelsfinal: ÄIF - Härnösand 16-0! Laget visade sig bestå av mestadels flickor födda -98 och som siffrorna visar var det jobbigt ojämnt.


Kvartsfinal: ÄIF - Spårvägen 13-10. Detta var en jämn och rolig match! Laget kom från stockholmstrakten och var inte vana att förlora...


Semi: motståndarna (Bollstanäs?) lämnade walkover! Ryktet sa att de redan visste att de skulle förlora, så de gav upp och åkte hem i stället!


Final: ÄIF - Lillpite 9-7. Jämnt och spännande, precis som det brukar! Det var turneringens allra sista match (18.00) och lamporna i hallen började släckas automatiskt innan matchen var slut :)


Glada, glada och trötta tjejer och föräldrar åkte sen de låååååånga milen hem och jag och Alva kröp i säng vid 3-tiden på natten, nöjda med helgen!


1 kommentar:

Fjällmor sa...

Det är så häftigt!

Stort grattis till guldet från oss i fjällen!