måndag 19 juli 2010

Tänka sig...

att vi skulle handla sånt här en gång till! Inom kort ska vi få träffa och lära känna en helt ny liten människa. Det är svindlande stort. Livets mirakel. Kärlekens gåva.

Men innan dess finns det en del praktiskt att ordna :-) Ett stycke familjebuss måste införskaffas, ben måste rakas, fötter filas (fåfäng?? Aaaaldrig!) och sista attiraljerna till BB-väskan måste packas. Måndag känns som en bra dag att sätta igång!

Igår var VBG här och vi grillade supergott kött och åt supergod gratäng och supergoda röror och supergod sallad och hade supertrevligt. Precis innan de kom passerade ett kort men intensivt oväder med stormvindar, ösregn och muller. Men solen tog över och vi fick en superfin kväll. Namnförslagen på K haglade och Ingela, som är supersäker på att det är en pojke, argumenterade övertygande för Knut. Och när hon säger det låter det så gulligt att man nästan känner sig frestad. Men KNUT?? Ja, den som lever får se vem som kommer ut. Nästa gång vi ses (kräftskiva kanske?) så hoppas jag att fler kan turas om att bära omkring på bejbis!

Inga kommentarer: