söndag 18 januari 2009

Allis 3 år!



Tre år har förflutit mellan bilderna! Vilka omvälvande och roliga år det har varit... Hoppas att de tre kommande ska bli minst lika roliga!
Idag har det firats på Skyttegatan. I morse väcktes Allis och Isak av skönsång och paket. Det var två filmer, lego och SKIDOR! Hur roligt var inte det? Det har åkts många kilometer skidor på parketten här idag! Isak försökte några gånger säga att det var HANS födelsedag och att han nog också borde få paket :), men han nöjde sig med att få låna och prova de nya sakerna.
På eftermiddagen kom mormor, Kicki, Eva, farmor, farfar, David och Karin på besök med paket och sång. Vi fikade och sen blev Allis så upprymd och glad att hon hade sångframträdande med dans och otroligt snygga slutposér. Det var ljuvligt att se men det blev jobbigt för mormor, som tänkte på hur gärna morfar hade velat vara med. Han skulle ha njutit mest av alla och sedan berättat för alla som ville lyssna om vilket FANTASTISKT sångbegåvat barnbarn han hade! Så fruktansvärt synd att Allis och Isak inte får lära känna sin morfar...
Alva blev sjuk i går morse, med huvudvärk och feber, och i kväll var det Isaks tur att bli feberhet. Hoppas att det blir hyfsat lindrigt, bara.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hurra med sång och jubel från oss i fjällen! Och en xtra buspuss från födelsedagstösen Meja -nu ett år!

Hurraaaaaaaa!!!