söndag 24 januari 2010

Helg i revyns tecken...

Helgen har jag verkligen tillbringat tillsammans med revyn - åtminstone i tankarna. I fredags skulle jag ha följt med gänget för att titta på Piterevyn, men jag var förkyld och ruskigt trött, så jag slutade ut det.

Lördagen var Peter och Alva i Kanis med varsin kompis och åkte snowboard respektive slalom. Jag och småtassarna åkte upp och socialiserade och fikade - smaskens. Allis fick prova Peters snowboard och vinglade fram några meter. Hennes kommentar vittnar om 4-åringens sjävförtroende: " Jag är ju GRYM på det här!" Hela dagen malde tankarna kring den text som jag lovat författa till revyn, en sång om Facebook till Gloria Gaynors "I will survive". Frustrerande då det bara kommer dumheter och svammel, men jag hade roligt i mitt stilla sinne. Av alla tusentals textrader som passerade min skalle var det EN som dög...

Så idag har vi repat revy med blandat resultat kan man väl säga. En del sketcher kändes ännu roligare än tidigare, medan en annan kändes lite spretig, minst sagt. Men vis av erfarenhet känner jag mig trygg i att allt kommer att bli bra!

Just nu har jag också lagt sista handen vid Facebook-texten! Jag känner mig hyfsat nöjd och ser mycket fram emot att få vara discodiva!

Inga kommentarer: