lördag 28 augusti 2010

Utomhusbio med mera



Vilken gigantisk filmduk! Uppblåst för utomhusbio i Lomtjärn i går kväll. Kul att det händer grejor i Älvsbyn! Kolla här:

http://www.budbarare03.blogspot.com/2010/08/man-maste-vaga-sticka-ut-haka.html

I torsdags var vi till BVC för vägning och mätning och det myckna ätandet visade sig på vågen ;) Lillebror vägde nu 5500 g och var 59 cm lång. Kära värld! Storlek 62 är perfekt och det mesta i storlek 56 är för kort i ärmarna. Lite trist att få lägga bort så mycket fina kläder redan.

Allis och Isak följde med för att hålla ordning på hela tillställningen. Vi svepte bara in Lillebror i en filt och gick ner till BVC. Allis bar extrablöjan och Isak hade ansvar över nappen. De visade stolt upp lillebror för Gunilla, som tyckte att han var jättefin!

Alva har plockat bort stygnen och det ser jättefint ut. Hon ska tejpa ärren ett helt år framåt, för att de ska läka så snyggt som möjligt. Hennes skrubbsår har också bleknat och svullnaden har lagt sig, så snart är det bara gluggen som påminner om olyckan. På måndag ska vi till tandläkaren igen, men det går nog inte att göra någon avgjutning för en provisorisk tand förrän om en par veckor till. Hon verkar inte känna av något speciellt efter hjärnskakningen. I går var hon och Matilda på utomhusbion i Lomtjärnsparken och det gick då bra.

Nu ska här fixas långfrunch! Önskar alla en toppendag!

Inga kommentarer: