söndag 16 januari 2011

Same, same but different


Samma vy, helt annan känsla. Solen visar sig och sprider inte bara ljus utan hopp om varmare tider. För värmer, det gör den INTE än!

Gårdagen var en upplevelse på flera sätt. Bara känslan att åka iväg i bilen utan barn! Teatern var verkligen stark. Språket gick från finstämt till rått, liksom uttrycken på scenen. Bara en kvinna, ljud, ljus och ytterst lite rekvisita och ändå. Om krig och hur det påverkat fyra kvinnor. Om vad kriget gör med männen. Om tro och fanatism och vad människor är beredd att göra för att följa sin övertygelse. Starkt. Obehagligt. Tänkvärt.

Sushibuffé var GOTT! Många sorter och roliga tillbehör. En ny favorit var avocadovarianten. Det var mysigt att sitta mitt i mot min stilige man och prata kultur!

För de här hemma hade det gått jättebra. Dolly och Alva - vilka superhjältar! Kurragömma, jättefräsigt pyssel, fika, mat, godis, läggning, gröt, välling... Allt fixades med bravur. Tack!

Avslutar med en bild på Stig som fått en inne-mössa av Allis. Alva har fotat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja men visst är det guld värt med små stunder på tu man hand! Speciellt när barnen är små är det ju lite svårt, och man är beroende av andra för att få dem.
/A-K Lundström.