söndag 2 januari 2011

Gott nytt år!


Vilken fin nyårsafton det blev! Vi firade som vi brukar med våra fina grannar här på Skyttegatan. I år var det familjen B som var värd, vilket betydde att vi fick lax från Piteälven som varmrätt! Åh, vad gott och lyxigt det kändes. Till förrätt hade Janne gjort sin legendariska räksoppa, till dessert var det Ingelas mytomspunna tårta och efter tolvslaget serverades smått och gott från oss.

Allis och Isak var hur nöjda som helst, trots att de gick hem och la sig i hyfsat normal tid. Ändå hann de spela spel, leka med katten Jack Bauer och fina vännen Ella, äta soppa och bröd, busa med storpojkarna, se på fyrverkeri och äta lite godis. Vad kan man mer begära?

Stig skulle sova i vagnen på festen och somnade jättebra, men efter 45 minuter vaknade han och tyckte att lite lek med sina fina fötter var en bra idé! Efter ett tag fick han komma upp och umgås en liten stund och efter det somnade han ordentligt. Han ville väl bara kolla att alla skötte sig ;)

Alva spöade grabbarna i diverse spel och fotade med Peters kamera. Snart har hon tillräckligt med pengar för att köpa sig sin efterlängtade systemkamera - kul!

En mycket trevlig nyårsafton! Tack VBG = Världens Bästa Grannar!

Inga kommentarer: