måndag 7 februari 2011

Grönt är skönt

Titta vilka fina tulpaner jag fick av min vän D i lördags! Och det bara för att jag umgåtts med två av hennes fina grabbar. Det var ju bara kul!

Melodifestivalen hörrni... Nog känns det urlakat, va? Vi surrade dubbelt så mycket som vi tittade och det är inget gott betyg. Danny var bäst tyckte vi. Den kan vi skicka direkt till finalen, så är saken ur världen liksom. Marie Serneholt var hur bra som helst. Hon var sig själv, presenterade låtar och försökte inte vara rolig. Befriande att slippa dåliga skämt. Men vad gjorde Carl Bildt?! Visade självdistans och skämtade om sitt twittrande! Det var väl kvällens överraskning.

Söndagsmiddagen blev vandringsreceptet där man lägger råa fläskkotletter i en ugnsform, blandar grädde, CF, soja och sambal som man häller över köttet och kör i ungen, gärna 1,5 timme. Jag gjorde en stor laddning, så nu har vi middag en dag till i veckan. Det är gott, enkelt och fett!

Allis och Isak hade en toppenlördag. Först roliga kompisar här, sedan till en sporthall med alla papporna och alla barnen. De kom hem, trötta och mycket glada!

Igår var jag till Muskus för att hjälpa till att förbereda dagens körövning. Och hur kul var inte det! Undrar hur länge det skulle ta innan jag blev less? Skulle jag stå vid det där pianot i ett dygn kanske? Ännu längre? Hur som helst. Att sjunga tillsammans - ren och skär glädje.

Längtar efter solen! Komsi, komsi...

3 kommentarer:

Camilla J sa...

Läste din blogg om söndags middag.. Pröva med kyckling nån gång. Så gott!!

Lua sa...

Åh, tack för tipset! Det ska så klart testas. Hoppas att ni har det bra!

Dolores sa...

Det är väl inte bara så BARA, fina du. Eftermiddagen vard väldigt uppskattade, inkl. Peters insats:))