efter solvarma väggar, fräknar på näsan och dopp i vattenpölar!
Medan jag väntar och längtar värmer jag mig med god mat, så klart! Som en rykande het sås på Creime fraiche, vitlök, färsk spenat och rökt lax, serverat med isbergspasta och med parmesan på toppen. Vardagslyx!
På kören idag bjöd jag på apelsintryffel, som alternativ till bullarna. De var uppskattade!
Annelis superenkla apelsintryffel
100 g mörk choklad
1 dl creme fraiche
1 tsk rivet apelsinskal
Smält chokladen i vattenbad. Blanda snabbt ner apelsinskal och CF. Häll över i en form och låt stelna i kylen. Skär upp i munsbitar och njut!
3 kommentarer:
Jag och min sambo(mest min sambo) har börjat med LCHF nyligen. Jag gillar dina recepttips. Enkla och inspirerande!
Mums!
Matilda: kul att höra! God tur i ditt lopp!
Fjällan: japp!
Skicka en kommentar