Det bidde ingen ljuvlig sås idag, utan tacofisk. Det var premiär och barnen älskade! Jag strödde tacochips på deras del och lät våran vara utan.
Tacofisk
1 fiskblock
3 dl grädde
0,5 dl tacosås
riven ost
Tina fisken och dela den i filéer. Lägg i ugnsfast form. Blanda grädde, tacosås och ost och häll över fisken. Krossa tacochips och strö över, för de som äter kolhydrater. Gratinera i ugnen, 200 grader, cirka 20 minuter. Servera med krispig isbergssallad, extra tacosås och creme fraiche. Smaskens!
4 kommentarer:
Vad kul med mattips! Det där måste vi testa, och så omeletten :D Nu blev jag hungrig!
Bra att du gillar det! Tacofisk var verkligen en riktig höjdare. Det kommer ni nog att gilla. Längtanskram till er i våren i Dublin.
Så gott och enkelt.... Tack Lua!
Tack Livsvis!
Skicka en kommentar